Onze partners

Wij gaan samen voor groen

Onze partners zijn stuk voor stuk gebouwd op dezelfde waarden. Ze delen dezelfde passie en zijn gedreven om een het leven een stukje aangenamer en mooier te maken. Ze voegen stuk voor stuk waarde toe aan het totale concept van MUBE en zijn daarom zorgvuldig geselecteerd als partner.

Orga heeft met het biofilisch ontwerp en modulair systeem aan de wieg gestaan van het concept. Het is dé toonaangevende architect in Nederland op het biofilisch gedachtegoed.

Moederbedrijf van de Prefab Fabriek is Van Dillen Bouwgroep. Het bedrijf stamt uit 1724 en heeft innovatie in het DNA. In de fabriek in Culemborg worden de MUBE’s geproduceerd om vervolgens Plug & Play geplaatst te worden bij jou, de opdrachtgever.

Meetsystemen en luchtkwaliteit is wat Legrand levert in de MUBE.

Quooker – de kraan die alles kan.
Quooker is hard op weg de wereld te veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over heel de wereld. Met een Quooker haal je een duurzaam product in huis, dat wel vijftien tot twintig jaar mee kan. En niet alleen het product zelf is duurzaam, Quooker streeft op alle terreinen duurzaamheid na. Met aandacht voor mens en milieu.

Oldenboom is gespecialiseerd in de handel én bewerking van hout- en plaatsoorten en bouwmaterialen voor de houtbouw, aannemerij, prefab bouw en overige houtverwerkende industrieën. Oldenboom zegt niet alleen dat ze de bouw willen vergroenen. Ze doen er van alles aan om gezond en ecologisch bouwen mogelijk te maken met hernieuwbare grondstoffen en natuurlijke materialen. In de loop der jaren heeft Oldenboom expertise opgebouwd over de keuze en eigenschappen van biobased bouwmaterialen voor de totale bouwconstructie.

Sempergreen – kweker in hart en nieren – is een organisatie die de kwaliteit van leven wil verbeteren door innovaties op het gebied van duurzaam bouwen en groen in de stad. Wereldwijd levert Sempergreen kwaliteitsproducten voor groene daken, groene gevels en kant-en-klare bodembedekking. Hun ambitie als marktleider is om samen met -onder andere- MUBE  de wereld een stukje groener te maken.

De Solcora lijn van MFlor zijn Rigid PVC vloeren. Daarmee is het stijver (rigid), een geïntegreerde ondervloer en voorzien van een sterke klikverbinding. Design is net zo belangrijk als het geluiddempend vermogen van deze vloeren.

De Valena Next serie van Netatmo is het unieke draadloze smart-home bedieningssysteem dat jouw MUBE van alle gemakken voorziet. Met oog voor design is het systeem compatible met stemassistenten Siri, Google of Alexa.

Lampen. Het lijkt simpel. Heb je licht nodig, dan doe je een lamp aan. Maar daar komt natuurlijk wel wat meer bij kijken. Calex snapt hoe licht werkt en heeft voor de MUBE een creatieve én functionele invulling aan het lichtplan. Of je nou gaat wonen of werken in een MUBE.

Vragen over één van onze partners of zelf partner worden van MUBE?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons.

Menu