How it’s made

Made in Holland

Onze partner de Prefab Fabriek in Culemborg produceert de modules voor  MUBE Spaces in eigen huis in een geconditioneerde omgeving. Volgens ISO 9001 en VCA-certificering worden met duurzame en hoogwaardige materialen de MUBE’s geproduceerd zodat ze Plug & Play worden afgeleverd bij de opdrachtgever. Hierdoor kan vrijwel emissieloos worden gebouwd.

We bouwen met volledig gecertificeerd (duurzaam) hout, onder STIP, PEFC of FSC-claim, compleet geïsoleerd met biobased isolatiemateriaal.

De MUBE wordt duurzaam en circulair, innovatief en beproefd gebouwd. Door de bouwdelen te prefabriceren wordt de bouwtijd aanzienlijk verkort, de kwaliteit verhoogd en worden onnodige transportbewegingen en verspilling van materialen voorkomen. Hierdoor leveren we een lagere ecologische voetafdruk dan traditionele bouwmethoden.

Wij gaan voor ecologisch verantwoord
Wij willen mensen gelukkig maken door mensen te verbinden met de natuur. Dat doen we met liefde voor hout en met respect voor de natuur. Alles wat we doen is ecologisch verantwoord en circulair, passend bij onze gedachte.

100% circulair

In 2050 moet Nederland volledig circulair zijn. De MUBE is dat al. Elke MUBE bestaat uit biobased materialen die hun oorsprong vinden in de natuur én na gebruik weer terugkeren naar de natuur. Waar nodig gebruiken we recyclebare producten. Elke MUBE is 100% circulair en daarom een verantwoorde keuze voor de toekomst. Dus heeft een MUBE zijn beste tijd gehad? Dan vinden we een nieuwe bestemming voor wat anders afval geworden was.

Wist je dat de warmteopslagcapaciteit van biobased isolatiematerialen aanzienlijk hoger is dan die van minerale wol? Hierdoor houden deze in de zomer de warmte beter buiten. 

Wil je graag meer weten over onze MUBE spaces? Neem dan een kijkje in ons aanbod of neem contact met ons op.

De voordelen van bouwen met biobased materialen: 

  • Kort cyclisch hernieuwbare grondstoffen.
  • CO2 uit de atmosfeer halen en opslaan.
  • Houtbouw is licht bouwen.
  • Van nature temperatuur- en vochtregulerend.
  • Herbruikbaar, recyclebaar of zelfs composteerbaar.
Menu