Biofilisch design

MUBE Spaces zijn in samenwerking met ORGA architecten ontworpen vanuit het biofilische gedachtegoed. In een biofilisch design zijn natuurlijke elementen aanwezig zoals planten en bomen.  Daarnaast voorziet een biofilisch design in frisse lucht en voldoende daglicht.

Dit levert een biofilische omgeving je op:

  • Ontspannen gevoel en minder stress.
  • Hogere productiviteit.
  • Meer creativiteit.
  • Verbondheid met de wereld om je heen.

Biofilisch gedachtegoed

De term biofilie betekent liefde voor het leven en de natuur als geheel. Dat betekent dat MUBE’s je in contact brengen met de natuur. Uit onderzoek is gebleken dat je gezonder en gelukkiger wordt van een biofilisch design. Het vermindert stress, maakt je productiever en verbetert het gevoel van verbondenheid met de wereld om je heen.

Lees hier meer over het biofilisch gedachtegoed.

Herstellend vermogen

We willen de band die wij als mens hebben met de natuur herstellen. Door de verstedelijking en de aanwezigheid van technologie in ons dagelijks leven zijn we de connectie met de natuur en natuurlijke materialen kwijtgeraakt. We leven sneller dan ooit en hebben meer tijd nodig om te herstellen. Daar helpt de natuur een handje in mee. Leven of werken in een MUBE van natuurlijke materialen zorgt voor dit herstellend vermogen.

Wil je graag meer weten over onze MUBE Spaces? Neem dan een kijkje in ons aanbod of neem contact met ons op.

Menu